Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Prepisivanja na testiranju za državne poslove

Vlada na Twitteru najavila otkaze u slučaju 'Šalabahter'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon naše priče o blogeru koji je objavio šalabahtere i čitavu priču oko varanja na testiranju za posao u Fondu za zaštitu okoliša, reagirala je i Vlada. Putem Twittera najavila je 'promjene' u Upravnom odboru Fonda.

Naša priča o blogeru koji je razotkrio slučaj varanja na testiranju za posao u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost inspirirala je mnoge čitatelje da i sami, među komentarima, objave svoja iskustva na sličnim natječajima za poslove u državnim institucijama i tvrtkama.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Slika nije dostupna Isplati se prijaviti nepravilnosti Bloger uspio! Testiranje za posao u Fondu za zaštitu okoliša djelomično poništeno!

Mnogi su od Vlade na Twitteru zatražili da odgovori što će poduzeti u ovom slučaju, upozoravajući da mnogi nailaze na slične probleme. Vlada je, također preko Twittera i odgovorila.

'Za početak imenovati novi Upravni odbor, te izabrati direktora/ice čiji je prvi posao uvođenje reda. Ok?', napisala je Vlada na Twitteru. Znači li to otkaze u Fondu tek ćemo vidjeti.

Ukoliko i vi imate slično iskustvo, koje možete nekako potkrijepiti, javite nam se na moj.report@novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene