Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ U IZRADI

PRORAČUN ZA 2017. Šprlje očekuje više za pravosuđe, Orepić će policiji dizati standard

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Šprlje, ministar pravosuđa, očekuje da će proračun za njegov resor osigurati više novca, dok Vlaho Orepić, ministar unutarnjih poslova, nada se da će biti u ovogodišnjim okvirima.

Na izradi proračuna za sljedeću godine Vlada još radi. Ministar financija Zdravko Marić najavio je da će držati rashode pod kontrolom i priznao da će država ipak trošiti više nego ove godine.

Svaki ministar pojedinog resora traži i nada se da će za svoje projekte dobiti više novca. Svoje planove i očekivanja otkrili su Mostovi ministri pravosuđa i policije Ante Šprlje i Vlaho Orepić, nakon obilježavanja obljetnice osnivanja 116. brigade Hrvatske vojske u Metkoviću.

"Svi se nadamo da će biti bolji proračun, da će doći bolja vremena. Pravosuđe je, naravno, vrlo bitna stavka u nastojanjima da Hrvatska postane bolja i uređenija država i ja se kao ministar nadam da će biti bolji proračun za pravosuđe", rekao je Šprlje.

"Nadam se da će biti u okvirima kojima se kretao na ovogodišnjoj razini, ali jedno od težišta proračuna će biti dizanje standarda policijskim službenicima", kaže Orepić.

Pročitajte i ovo Premijer Plenković u Saboru hvalisanje u saboru Plenković predstavio proračun: "Jedna mi je učenica dobacila - Hvala vam na ručku" Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković o trovanju: "Samo je jedan slučaj relevantan. Zamolio bih sve da se malo smiri situacija i ne širi panika"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene