Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavku dao iznenada

Vlada i službeno razriješila državnog tajnika Marina Strmotu

Neočekivana ostavka (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Neočekivana ostavka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila državnog tajnika Marina Strmota koji je ostavku dao iznenada na konferenciji za medije ministrice Nade Murganić.

Na osobni zahtjev, razriješen je državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, s danom 20. veljače 2018. godine, dr. sc. Marin Strmota, priopćili su iz Vlade.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

Također, na zatvorenome dijelu sjednice, utvrdili su stajalište za sastanke Vijeća ministara, a supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između vlada Hrvatske i Ukrajine imenovala je Martinu Dalić.

Odlučeno je o donošenju Godišnjeg programa strateških robnih zaliha za tekuću godinu, Vlada je informirana i o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u RH, a usvojen je i pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018.

Temeljem Rješenja Vlade RH o raspuštanju Općinskoga vijeća Općine Muć, Vlada je imenovala Ines Grubišić povjerenicom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća te općine.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene