Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terminal za ukapljeni plin

Vlada donijela odluku o izgradnji na Krku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska vlada, na zatvorenom dijelu sjednice, usvojila je prijedlog odluke o utvrđivanju interesa Republike Hrvatske za izgradnju terminala ukapljeni prirodni plin - Krk, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću.

U cilju povećanja sigurnosti opskrbe nužno je provoditi aktivnu politiku na izgradnji objekata kojima se diverzificiraju izvori opskrbe, dobavni pravci te osiguravaju skladišni kapaciteti. Projekt terminala za ukapljeni prirodni plin je stoga od strateškog interesa za Republiku Hrvatsku, jer će bitno unaprijediti sigurnost opskrbe u smislu novog izvora opskrbe prirodnim plinom i novog dobavnog pravca, ali kao i mjesta na kojem će se nalaziti spremnici prirodnog plina. (Hina)

Pročitajte i ovo Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda Ilustracija - 2 Ovo morate znati Tihi ubojica: Kako prepoznati curi li vam plin u kućanstvu i koji su simptomi trovanja?

Slažete li se s izgradnjom terminala za ukapljeni plin na Krku?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene