Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujna bura

Vozači neće ni u ponedjeljak bezbrižno putovati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smirivanja vremena nema na Jadranu, bar kad je o vjetru riječ.

Jaka bura na mahove i olujna cijeli dan u nedjelju usporavala je i ometala promet diljem Sjevernog i Srednjeg Jadrana te Like i Gorskog kotara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Opasno vrijeme VIDEO Pogledajte video bure u dalmatinskom mjestu! DHMZ: Očekuju se udari do 150 km/h

Kamioni i autobusi zbog olujnog vjetra cijeli su dan morali voziti zaobilazno starom cestom kroz Gorski kotar. Na autocestu su se mogli uključiti tek na čvoru Delnice.

I podno snijegom pokrivenog Velebita na zadarskom području - bura je ograničavala promet. Dalmatinom su mogla samo osobna vozila. I na Jadranskoj magistrali od Bakra do Svete Marije Magdalene ograničenja za najrizičnije skupine, motocikliste, kampere i teretna vozila.

FOTO Snijeg na Sljemenu i u G. Kotaru, vjetar rušio stabla i nosio krovove

Vozači pak neće ni u ponedjeljak bezbrižno putovati, jer meteoalarm na sjevernom Jadranu i u Lici upozorava na jaku do olujnu buru, podno Velebita s mogućim orkanskim udarima i do 120 kilometara na sat.

Ograničenja nije bilo na Krčkome mostu koji je ovoga puta olujna bura - zaobišla. I dok je jaka bura vozačima stvarala probleme - u Puli su vjetar iskoristili za puštanje zmajeva. Najviše su dakako uživali - najmlađi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene