Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori već drugi dan

Požar kod Perušića: Vjetar nanosi dim na A1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar kod Perušića, na području Konjsko Brdo i Lipova Glavica gori od jučer na miniranom terenu. Vjetar nanosi dim na autocestu i smanjuje vidljivost.

U gašenju vatre kod Perušića sudjeluje devet vatrogasaca i pet vozila te zračne snage. Ništa nije ugroženo, ali vjetar nanosi dim na autocestu zbog čega je smanjena vidljivost. Oko šest ujutro ondje su upućena tri helikoptera. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i bukova šuma na površini koja se procjenjuje na oko 200 ha.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Dežurstvo kod Zemunika

Požar koji je buknuo prekjučer kod Zemunika između sela Smoković i Murvica, lokaliziran je, no ondje još uvijek dežuraju vatrogasci. Požar kod Zemunika gasio je ukupno 61 vatrogasac i 20 vozila, a iz zraka dva kanadera i tri Air Tractora. Požar je lokaliziran oko 19 sati, no ondje još uvijek dežuraju šest vatrogasaca s dva vozila, jer se očekuje maestro koji bi mogao razbuktati plamen ukoliko ponovno dođe do požara. Požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje i hrastova šuma na površini koja se procjenjuje na oko 200 ha.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene