Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 40 godina mlađom

Vjenčanje 97-godišnjeg Manolića vijest i u stranim medijima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest koja se našla u rubrici zanimljivosti stranih medija prenosi kako se 97-godišnji Manolić oženio s gotovo 40 godina mlađom.

Vjenčanje bivšeg jugoslavenskog i hrvatskog obavještajca, 97-godišnjeg Josipa Manolića postala je u utorak vijest u rubrici zanimljivosti stanih medija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na društvenoj mreži Karamarko opleo po Manoliću uoči njegova 101. rođendana: "Drug Josip nije običan Hrvat, starac. Bistar je, ambiciozan sufler i kreator hrvatske političke zbilje" Slika nije dostupna JOŠ DVOJITE O CJEPIVU? Pitali smo Josipa Manolića bi li se cijepio: "Mislim da sam stekao dovoljno životnog iskustva da mogu procijeniti opasnost"

Francuska novinska agencija AFP prenosi da se vremešni Manolić ponovno oženio u 97. godini s gotovo 40 godina mlađom ženom.

"Ne volimo se od jučer, živimo zajedno već godinama", rekao je ženik novinarima. "Bilo je besmisleno nastaviti živjeti nevjenčano, mi smo ozbiljni ljudi, u ozbiljnim godinama", dodao je.

Manolić i nova supruga Mirjana Ribarić (60) vjenčali su se u travnju, ali su to željeli držati u tajnosti

Prva Manolićeva supruga umrla je u požaru 2003., piše AFP.

Hrvatski premijer između 1990. i 1991., Manolić je također bio koordinator svih obavještajnih agencija u Hrvatskoj, a u bivšoj Jugoslaviji na čelu zloglasne tajne službe UDBE. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene