Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Rat' s Društvom prijatelja dubrovačke starine

Pogledajte Igre prijestolja na Vlahušićev način: Izveo pravi juriš na zidine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik nastavio je sukob s Društvom prijatelja dubrovačke starine.

Danas je naložio komunalnim redarima da, u skladu s gradskom odlukom o komunalnom redu, sa zidina poskidaju zastave Društva prijatelja dubrovačke starine, te ih zamijene gradskim zastavama svetog Vlaha.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> 'Vlahušić mi je izdiktirao pozajmicu od milijun i pol kuna'

Kako bi se popeli na tvrđavu, redari su prvo morali slomiti lokote na vratima, što je iznenadilo i turiste. U Društvu akciju nisu željeli komentirati, već su poručili kako je riječ o kršenju zakona.

"Na fin i pristojan način prošle godine, na fin i pristojan način prošli tjedan, zamoljeno je Društvo prijatelja dubrovačke starine da poštuje odluku gradskog vijeća. Nisu poštovali odluke i od danas zastave svetog Vlaha, zastave slobode i grada Dubrovnika vijori se na onome što dubrovačko jest, a to su gradske zidine", pojasnio je Vlahušić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene