Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dug od 529.899,34 kuna

Virovitica: Gradska vijećnica dala ostavku zbog poreznog duga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pala je i prva ostavka zbog poreznog duga. Dug Vesne Hercigonje ponukao je da podnese ostavku.

Vijećnica Hrvatske stranke pravne države u Gradskom vijeću Virovitice Vesna Hercigonja podnijela je neopozivu ostavku na tu dužnost zbog poreznog duga i objavljivanja njenog imena na popisu Porezne uprave, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Virovitici predsjednik te stranke Siniša Prpić.

Hercigonjin dug nastao u knjigovodstvenom servisu koji vodi iznosi 529.899,34 kuna. Kako je napisala u izjavi koju je uputila stranci, dio duga uredno otplaćuje od 2006. godine putem ovrha na plaću, a za ostatak duga se spori s Ministarstvom financija. Pred novinare, zbog bolesti, nije došla.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano"

>> Prva reakcija građana na objavljivanje liste poreznih dužnika!

'U Hrvatskoj stranci pravne države držimo da smo pred zakonom svi isti i ovakav čin kakav je napravila Vesna Hercigonja preporučamo svima koji su u sličnoj situaciji, posebice virovitičkom gradonačelniku Ivici Kirinu koji je bio optužen u aferi Fimi media', rekao je Siniša Prpić.

Vesnu Hercigonja u Gradskom vijeću Virovitice zamijenit će Ivan Špehar. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene