Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internetski hit

'OVO je najskuplji 'copy paste' u povijesti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotomontaža isječka iz novina pojavila se na internetu u ponedjeljak ujutro i postala instant hit.

Referendum o ustavnoj definiciji braka postao je viralni hit pod nazivom 'The most expensive copy paste ever' (Najskuplji copy paste ikad).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Referendum o braku Građani glasaju protiv: Građanima je 'puna kapa' ove inicijative Slika nije dostupna Referendum o braku Ovako je glasovala dijaspora

Na 9gagu, ali i Redditu, te Funnyjunku može se pronaći fotomontaža isječka iz novina u kojem piše kako je Hrvatska iz Obiteljskog zakona kopirala rečenicu u kojoj stoji da je brak zajednica žene i muškarca i zaljepila je u Ustav.

Željka Markić za Reuters: Sretna sam jer nijedna vlada neće moći legalizirati gay brakove

'Unatoč visokom javnom dugu, Hrvatska je odlučila održati referendum kojim se zabranjuju gay brakovi, a koji će koštati više od 6.2 milijuna eura. Nije da Hrvati već nisu definirali brak kao zajednicu žene i muškarca u Obiteljskom zakonu, ali za 740.000 Hrvata to nije dovoljno. Oni traže 'pravdu' čime će kopiranje jedne rečenice iz zakona u Ustav postati najskuplji 'copy paste' u povijesti svijeta. Možda ćemo o ovom nepotrebnom trošku čitati i u Guinessovoj knjizi rekorda', stoji u lažnom članku kojim se nepoznati autor narugao nedjeljnom referendumu.

Na funnyjunku komentar na 'članak' čak počinje sa 'ako ste mislili da je vaša država glupa, sjetite se da je Hrvatska upravo potrošila osam milijuna dolara za 'copy paste'.

Montaža novinskog članka kruži internetom od ponedjeljka ujutro, a na Redditu je dospjela visoko na ljestvici 'lajkanja' – ovu 'novinsku ekskluzivu' je lajkalo 79 posto korisnika.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene