Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušenje nedovršenih građevina

Vir: Bageri sutra kreću u obračun s bespravnom gradnjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bageri Ministarstva graditeljstva sutra kreću u obračun s bespravnom gradnjom! Uklanjat će se objekti za koje je izdano rješenje o rušenju, a čiji vlasnici do 31. prosinca prošle godine nisu podnijeli zahtjev za legalizacijom.

Prvo će se rušiti nedovršene građevine, kao i one koje nisu namijenjene za stalno stanovanje. Iako u Ministarstvu ne žele otkrivati lokaciju, neslužbeno doznajemo da je za sutra ujutro zatražena policijska asistencija pri rušenju na području otoka Vira.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Rušenje u uvali Vruja - 3 uvala Vruja Ruši se najpoznatija bespravna gradnja u Dalmaciji: "21 godinu je jedan od najljepših komadića Lijepe Naše okupiran"

>> Rušenje bespravne gradnje kreće čim se proljepša vrijeme

'U Viru će najprije rušiti. Zato što se napravilo bez građevinske dozvole i na terenima koji nisu u planu gradnje', ističe Josip Gržeta iz Vira..

'Rušiti ne bi trebalo ništa jer sve je moguće riješiti bez rušenja. To samo može rušiti onaj koji ništa ne zna', dodaje drugi mještanin Vira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene