Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Digitalno doba

'Najviše prigovora odnosi se na kršenje izborne šutnje na društvenim mrežama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijek izbornoga dana u Državnom izbornom povjerenstvu prati Petar Pereža.

'Velik dio prigovora Državnom izbornom povjerenstvu odnosi se na kršenje izborne šutnje na društvenim mrežama. To je dokaz da smo ušli u 21. stoljeće, u digitalno doba', izvijestio je za Vijesti Nove TV Petar Pereža iz sjedišta Državnog izbornog povjerenstva.

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Ilustracija upozorio RASFF U proizvodu iz Hrvatske otkriven veoma zarazan virus: Reagirao europski sustav za brzo uzbunjivanje

'Do 11:30 sati na izbore je izašlo 18,86 % birača. Po izlaznosti na izbore vodi Karlovačka županija s 20,97 posto, slijedi je Varaždinska s 20,2 posto pa Šibensko-kninska, a na začelju su sve slavonske županije, manje od 19 posto. Po gradovima, u postocima je vodeći Varaždin, slijede ga Karlovac i Gospić, a na začelju su Vukovar, Bubrovnik i Pazin. Iz DIP-a pozivaju sve građane da izađu na izbore, a sudionike na izborima da se suzdrže od kršenja izborne šutnje'.

Od 22 sata počet će pristizati prvi nepotpuni rezultati Državnog izbornog povjerenstva! A prve nepotpune rezultate izbora DIP će objaviti u ponoć na konferenciji za novinare.

Budite uz Vijesti Nove TV i u 17 sati.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene