449778
449778
449778
449778
449778

'Najviše prigovora odnosi se na kršenje izborne šutnje na društvenim mrežama'

  • , 11.09.2016., 13:38
  • Autor:
  • komentara

Tijek izbornoga dana u Državnom izbornom povjerenstvu prati Petar Pereža.

 
 
 
 
Hrvatin o fotografiranju listića predsjednice Grabar Kitarović (Video: Specijal Nove TV)
Hrvatin o fotografiranju listića predsjednice Grabar Kitarović (Video: Specijal Nove TV)

'Velik dio prigovora Državnom izbornom povjerenstvu odnosi se na kršenje izborne šutnje na društvenim mrežama. To je dokaz da smo ušli u 21. stoljeće, u digitalno doba', izvijestio je za Vijesti Nove TV Petar Pereža iz sjedišta Državnog izbornog povjerenstva.

'Do 11:30 sati na izbore je izašlo 18,86 % birača. Po izlaznosti na izbore vodi Karlovačka županija s 20,97 posto, slijedi je Varaždinska s 20,2 posto pa Šibensko-kninska, a na začelju su sve slavonske županije, manje od 19 posto. Po gradovima, u postocima je vodeći Varaždin, slijede ga Karlovac i Gospić, a na začelju su Vukovar, Bubrovnik i Pazin. Iz DIP-a pozivaju sve građane da izađu na izbore, a sudionike na izborima da se suzdrže od kršenja izborne šutnje'.

Od 22 sata počet će pristizati prvi nepotpuni rezultati Državnog izbornog povjerenstva! A prve nepotpune rezultate izbora DIP će objaviti u ponoć na konferenciji za novinare.

Budite uz Vijesti Nove TV i u 17 sati.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se