Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za njim tragali policija i HGSS

Pobjegao od kuće, rekao da se želi od svega očistiti, pa se ubrzo vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i članovi požeške stanice Hrvatske gorske službe spašavanja oko 16 sati su krenuli u potragu za nestalim mladićem. Nekoliko sati nakon toga sam se vratio kući.

Petar Vukašinović, 21-godišnji mladić za kojim su tragali policija i HGSS vratio se kući. U obiteljskom domu pojavio se oko 21 sat, piše pozega.eu.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi

Podsjetimo, Vukašinović je otišao sinoć oko 19 sati od kuće u nepoznatom pravcu. Pretraživao se naseljeni dio područja budući da su se pojavile informacije kako je viđen tijekom prijepodneva.

Na intervenciju su upućena četiri člana HGSS-a s potražnim psom i policija. U obiteljskoj kući vladala je zabrinutost. ''Doslovno je pobjegao iz kuće. Imao je na sebi samo donji dio zelene trenirke. Priznao nam je da ima problema i rekao da se želi od svega očistiti. Bojimo se jer je, kako su nam rekli, bacio mobitel i nikakvih prijatelja nema. Jako smo zabrinuti, nadamo se da će sve dobro završiti'', rekla je mladićeva majka Ružica koja sa zebnjom iščekuje bilo kakvu informaciju o svome sinu.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene