Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konobarica koja je skočila u more

'Vidjela sam svjetla u moru i čovjeka kako lupa po staklu, bio je prestravljen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katarina Prungl, 31-godišnja konobarica s Jadrolinijina trajekta Petar Hektorović, sinoć je u splitskoj trajektnoj luci spasila vozača i njegovu kćer iz tonućeg Audija.

Jučer oko 18 sati na Gatu sv. Petra došlo je do slijetanja automobila u more. U automobilu su se nalazili 63-godišnji Goran Damić i njegova 32-godišnja kćer.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

'Išla sam s broda po neke stvari i ispred mene je palo auto u more. Čula sam ženu kako vrišti, okrenula se i vidjela svijetla u moru i čovjeka kako lupa po staklu', ispričala je Katarina.

Nije, kaže, razmišljala o opasnosti a na skok ju je najviše nagnao vozačev izraz lica. 'Bio je prestravljen. Skinula sam se i skočila u more'.

Otvorila je vrata automobila koji je tonuo te spasila šokirane ljude. Nakon tog događaja otišla je na posao kao da se ništa nije dogodilo.

Pretpostavlja se kako je 63-godišnjak išao prema trajektu, no da su ga zavarali slaba vidljivost i kiša koja je padala pa je mislio da se prometnica nastavlja prema trajektu. Lučka kapetanija danas je iz mora izvukla Audi A4.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene