Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obljetnica u Okučanima

VIDEO Ovome su se svi nasmijali: Za koga igra Šeks?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom 18. obljetnice vojno redarstvene akcije Bljesak u Okučanima, ministar branitelja Predrag Matić našalio se sa Vladimirom Šeksom.

Nakon govora kojim je otvorio Športske igre branitelja Domovinskog rata ministar Predrag Matić rekao je 'Samo ne znam za koga igra gospodin Šeks'. Na to se javio Šeks kazavši kako igra za pobjednike.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Zoran Milanović VELIKA OBLJETNICA Milanović na obilježavanju godišnjice Bljeska: "Hrvatska vojska je bila u inicijativi i slavno je završila rat"

Podsjetimo, 18. obljetnica vojno redarstvene akcije Bljesak obilježena je danas u Okučanima, gdje su kod Spomen križa hrvatskim braniteljima vijence položili predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović te izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Igor Dragovan.

>> Hrvatska obilježava 18. obljetnicu akcije 'Bljesak'

U izaslanstvu Vlade bili su i ministar obrane Ante Kotromanović, ministar branitelja Predrag Matić, ministar policije Ranko Ostojić i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Nakon polaganja vijenaca predsjednik Republike Ivo Josipović istaknuo je kako je na svečanosti izraženo poštovanje prema ovoj velikoj pobjedi Hrvaske vojske i policije u Domovinskom ratu, kojom je oslobođeno područje zapadne Slavonije.

Ocijenio je da je proslava bila decentna i dostojanstvena. Branitelji su došli da bi se proveselili i odigrali neku sportsku utakmicu, te poslali poruku ljubavi i prijateljstva, dodao je. Današnjoj svečanosti bilo je nazočno i izaslanstvo Srpskog demokratskog foruma i to je isto tako znak da naše društvo ide k pomirenju i prema pravoj europskoj zajednici svih svojih građana, kazao je predsjednik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene