Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvi put

VIDEO Usred većeg hrvatskog grada već 11 dana bez vode, evo kako se snalaze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici brdskog dijela Slavonskog Broda posljednjih 11 dana su bez vode.

U domu jedne obitelji bila je reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 3 Cetinska krajina Puknuo je magistralni cjevovod, voda je tekla cestom i nosila sve pred sobom: "Da su djeca 10 minuta kasnije išla na misu, diglo bi ih u zrak" Loša voda - 3 Nije za piće ni za kupanje Uredno im stižu računi za vodu punu blata i mulja: Komunalno tri godine ne rješava problem, a direktor dao otkaz

Prema svemu sudeći, riječ je o tome da je u jednom dijelu grada vodopskrbna mreža dotrajala i mnogo se toga treba promijeniti. Stanovnici kupuju vodu, što nije jeftino. Osim toga, svoje račune za vodu plaćaju, a vode nemaju.

Šibenik: Voda miriše na naftu

Nives Romanjek odgovorila je na pitanje kako se snalazi. 'Već 11 dana smo bez vode. Snalazimo se na sve moguće načine. Idemo se kupati u grad kod bake. Peremo suđe vodom iz bočica. Ovo nije prvi puta. U studenom prošle godine, vode nismo imali 13 dana. Voda dođe kasno navečer, oko pola 12. Do ujutro je ima, ali je pritisak toliko slab da se ne može tuširati.

Gospodin direktor vodovoda ponudio je ako imam svoje spremište, da će dovesti vodu. Međutim, ja nemam spremište. A ne znam ni kako bi mogao pomoći drugim stanovnicima jer nitko nema spremište u koje bi se mogla staviti voda', rekla je Romanjek.

Iz grada su obećali da će stanovnici vodu dobiti početkom ožujka. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene