Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva mjeseca prije termina

VIDEO: Udala se i rodila u istom danu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnja Nikolina Kos u jednom se danu uspjela udati i roditi zdravu djevojčicu. Dva mjeseca prije termina i to ispred crkve Sv. Jurja Draganića u Karlovcu.

S vjenčanicom na sebi Nikolina je umjesto u salu odjurila u rodilište. Samo nekoliko minuta nakon što su izrekli sudbonosno da, Nikolina i Predrag postali su roditelji male Marije. Mladenki je pozlilo već u crkvi. 'Ja izašla iz crkve, počelo me jako boljeti. Stavili su me na klupicu da sjednem i onda mi je počela voda jako curiti i osjetila sam da beba izlazi van,' rekla je Nikolina. Nikolinin suprug, iako presretan zbog rođenja svojeg prvog djeteta, još uvijek je u velikom šoku. 'Ne mogu još k sebi doći. Kad smo izašli iz crkve, par minuta prije sedam, je već grčeve imala. Tako je Bog odredio, to je veliki dar,' rekao je Predrag.

Svatovi su imali dvostruko slavlje sve do ranih jutarnjih sati, ali bez mladenke, koja je propustila proslaviti vjenčanje. No Nikolina ne žali. Malena je Marija unatoč tome što je prerano rođena, potpuno zdrava beba. 'Nama je najvažnije da je dijete, ali i žena dobro, da su postupci bili potpuno uredni i da je sve bez problema završilo,' rekao je Željko Štajcer, spec. ginekologije i porodiljstva. Nikolina i beba još neko vrijeme moraju ostati pod nadzorom liječnika, pa će tako svoje pravo vjenčano slavlje ipak morati malo odgoditi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Bol ravna mučenju' VIDEO Dečki iskusili porođajnu bol - evo kako im je bilo... Slika nije dostupna Što ti je život... Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene