Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva čekaju da ostave eure

VIDEO: Turisti na odmoru ne štede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisu svi turisti, srećom, šparni. Na najvećoj istarskoj plažu, Đirandelu troši se sve u šesnaest. Rabačke plaže od Maslinice preko Sant Andree do Girandele i Lanterne, bile su danas dupkom pune. Za ovdašnje je turiste vrijeme štednje prošlo, sada se odmara i troši.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

A da su gosti voljni potrošiti osjećaju i ugostitelji. 'Možda je malo više fizičkog posla, a što se tiče prometa, on je na lanjskom nivou. Zadovoljni smo potrošnjom hrane, pića, sladoleda', rekao je Davor Glavčić, šef i voditelj restorana. Ovdje svatko može pronaći nešto za sebe, od najmlađih do najstarijih. Lijepo će srpanjsko vrijeme nadoknaditi lipanjsku kišu.

Rivijera diše punim plućima

'Smanjio se broj dana boravka gostiju, a što se tiče potrošnje mislim da su zadržali istu', rekao je Branko Pilepić, koncesionar plaže Maslinica. Rabačka rivijera diše punim plućima, gosti jedva čekaju da ostave svoje eure, a Hrvatskoj će svaka kuna ove sezone dobro doći.

Štedite li kada ste na godišnjem odmoru?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene