Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagonetni HDZ-ovac

VIDEO Šeks: Prešao sam u trapiste, da znate samo čime se bavim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šeks je na pitanje novinara je li se možda pritajio cinično odgovorio kako je prešao u red trapista te da se bavi kontrarevolucionarnim djelovanjem. I to u SDP-u.

Saborski zastupnik Vladimir Šeks, koji je nakon poraza na posljednjim unutarstranačkim izborima u HDZ-u tek obični član, često je u javnosti davao podršku bivšoj predsjednici stranke i Vlade Jadranki Kosor. Premda su i danas u Saboru viđeni kako se srdačno pozdravljaju, Šeks se u zadnje vrijeme nije javno izjašnjavao o stegovnom postupku protiv Kosor, o kojemu se prvo samo govorilo, a jučer je stranački vrh Visokom sudu časti i formalno dao zeleno svjetlo da ga pokrene.

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru Marko Biočina - 2 o čemu se pregovara? Dnevnik Nove TV proučio program DP-a te ga usporedio s onim HDZ-a i SDP-a: Koliko je tu sličnosti, a koliko razlika?

>> VIDEO Kosor: Spremna sam za valjanje po blatu!

Novinari su Šeksa danas, uoči početka sjednice Odbora za Ustav, zaustavili na jednom od saborskih hodnika te ga pitali čime se ovih dana bavi, je li se pritajio. On im je cinično odgovorio kako je privremeno prešao u red trapista.

Na dodatni upit čime se bavi, uzvratio je: 'E da vi znate čime se bavim... Kontrarevolucionarnim djelovanjem!'. Uslijedilo je i pitanje je li to djelovanje unutar stranke, na što je Šeks rekao: 'Unutar SDP-a'.

Nakon toga je otišao na sjednicu Odbora za Ustav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene