Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Ribar ulovio morsku lisicu od 130 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morska lisica od gotovo 130 kilograma jučerašnji je ulov jednog ribara s Krka. Ovaj rijetki stanovnik Jadranskog mora tako je svoje morsko putovanje, na radost ribara i njegovih prijatelja, završio na gradelama.

Kad je jučer oko pet sati krenuo sa suprugom i sinom barkom dignuti mrežu iz mora, Tonči Car iz mjesta Šilo na otoku Krka, nije ni slutio kakav ga ulov čeka - morska lisica od gotovo 130 kilograma. Samo njezin rep, kojim inače lovi hranu, Caru nije bilo jednostavno nositi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U šumu i tako ne može VIDEO Lisica ušla na popularno nogometno igralište: "Sat vremena se vrtila oko nas" Lisicu pustili na slobodu nakon oporavka oporavila se VIDEO Lisica iz Dubrave na slobodi: "Vratiti spašenu životinju u prirodu, sjajan je osjećaj"

Morska lisica je jedna vrsta morskoga psa, ali nije toliko opasna. Ponosni je ribar uživao posebno poštovanje među svojim kolegama jer je ovo prvi put, kako kaže, da je ulovio ovako veliku ribu. Imat će pravu ribičku priču kojoj se može, i treba, vjerovati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene