Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rad u minskom polju

Reportaža Dnevnika Nove TV na CNN-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledna emisija CNN World View uvrstila je u svoj izbor još jednu reportažu Nove TV.

Ovog je vikenda na CNN-u emitirana reportaža Vjekoslava Đaića nastala u travnju ove godine u Petrovoj Slatini, nedaleko Osijeka.

Pročitajte i ovo Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga" Narko bos pred Županijskim sudom - 1 Doveli ih specijalci FOTO Duge cijevi na ulicama Zagreba: Krijumčari kokaina dovedeni na sud

U prilogu je riječ o pastiru koji u svojoj okolici nema pašnjak očišćen od mina i svakodnevno je zbog egzistencije svoje peteročlane obitelji prisiljen stado na ispašu voditi u minsko polje. To radi više od deset godina. Njegov je otac, također čuvajući ovce, stao na minu i poginuo sa stotinjak ovaca.

>> VIDEO: Reportaža Red Carpeta na CNN-u

>> Repotaža 'Provjerenog' na CNN-u

U vrijeme kada se reportaža snimala, bila je aktualna sezona puževa, pa je obuhvatila i ljude koji u minsko polje odlaze po puževe.

Snimatelj Zlatko Romanović i reporter Vjekoslav Đaić pješačili su više od 6 kilometara kroz minski sumnjivo područje pronaći pastira Sretena kako bi snimili reportažu, što je prepoznao CNN World View, baš kao i Dnevnik Nove TV.

'Kada jedna tako ugledna TV kuća objavi tvoju reportažu, onda je to razlog za veliki osmjeh. Veliko je to priznanje meni kao mladom reporteru, ali i Dnevniku Nove TV. No to je ujedno i obveza da budemo još bolji', rekao je Vjekoslav za Dnevnik.hr.

Reportažu na CNN-u pogledajte OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene