Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast

VIDEO Promijenio mu je život: Pogledajte što je Rimac učinio za Rollyja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mate Rimac hrvatski je genijalac koji je napravio prvi hrvatski električni superautomobil i prvi hrvatski električni bicikl/motor crossover. No, on svoju naprednu tehnologiju koristi i za pomoć drugima...

Rolly Bugnar svakodnevno mora prijeći ukupno 3 kilometra niz brdo i nazad, kako bi došao do prijateljeve garaže, gdje s njim radi. Njegova dosadašnja invalidska kolica jedva su uspjevala to napraviti, a najveći razlog bila je slaba baterija.

Pročitajte i ovo Sastanak u Vladi s čelnicima tvrtke Rimac Automobili (Foto: Twitter/Vlada) autoindustrija u Hrvatskoj Plenković primio Matu Rimca, u petak mu stiže u uzvratni posjet: "Pokazat ćemo što je važno, na njemu je da odluči" Mate Rimac rasprodao C_Two (Foto: Rimac Automobili) Rimac C_Two Zavirite u unutrašnjost fascinantne "Rimčeve zvijeri"

Rimčev Concept_One postao službeni automobil Formule E

Rolly voli pratiti tehnologiju i razvoj tehnologije pa je tako doznao i za Matu Rimca, kojem tehnologija vrhunskih baterija i proizvodnje električnih vozila nije strana. Nije trebalo dugo da Rimac shvati kako je Rollyju prijeko potrebna pomoć, a čime ga je iznenadio i kako je Rolly reagirao, možda je najbolje da pogledate u priloženom videu.

Sve što mi možemo reći jest, bravo Mate Rimac!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene