Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Stipe i Lupino pružili si ruke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prošlotjednog sukoba koji je podigao neviđen interes i buru u medijskom prostoru, Stipe Drviš i Stephan Lupino u Farmi uživo pružili su jedan drugom ruku pomirenja!

U studio je prvi ušao Stipe te je, nakon oprobavanja udarca na mjeraću snage, rekao da on zapravo nema problema s Lupinom, da se sve dogodilo u afektu, a da Lupino, ako ima problem s njim, zna gdje će ga naći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Potukli se Drviš i Lupino! Slika nije dostupna Video: Jelena Urukalo zaljubljena u drugog i napušta Stoku?!

- Ja oprostiti mogu, ali neke stvari ne zaboravljam, ipak je naglasio Stipe.

Stipe je potom sjeo u publiku, a na pozornicu je izašao Lupino koji se, nakon malog showa u vlastitom aranžmanu, također oprobao na mjeraću snage i postigao slabiji rezultat od Stipe.

Lupino je nakon toga iskoristio priliku da se ispriča bivšim sustanarima na grubim riječima nakon diskvalifikacije te je također naglasio da je spreman oprostiti Stipi.

Nakon toga se voditeljici i njemu na pozornici pridružio Stipe i došlo je do 'povijesnog' rukovanja.

Davorin ide kući

Inače, Svisca su gledatelji po treći put izabrali za drugog duelista, a u eliminacijskom dvoboju suprostavio mu se Davorin kojeg su u Arenu poslali Farmeri.

Nakon što je Davorin kao prvi duelist jučer izabran od strane svojih seoskih kolega, gledatelji su telefonskim glasovima po treći put za elimacijski dvoboj izabrali Svisca.

Drugi duelist Svizac imao je pravo biranja igre, a izabrao je igru izdržljivosti tj. igru navlačenja užeta i bacanja potkova.

Uspio je pobijediti Davorina nakon produžetaka, jer je prvi dio dvoboja bio neriješen. Davorin je tako porazom završio svoje sudjelovanje u Farmi što je, uostalom, i želio.

Predstavljeni su i novi kandidati za ulazak na Farmu. To su Nataša Bebić, Slađana Petrušić-Slađa, Jura Gašparac i Neno Pavinčić.

Više o svemu na www.farma.novatv.hr

 

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene