Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik nije prisustvovao

VIDEO: Porinuta 30 milijuna vrijedna Zepterova jahta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset milijuna eura vrijedna Zepterova jahta napokon je danas porinuta u more u kraljevičkom škveru. Tri dana čekalo se smirivanje vremena, povlačenje snijega i smirivanje bure.

Nakon porinuća slijedi uređenje morske ljepotice koja bi trebala biti dovršena do proljeća iduće godine, spremna za premijeru na natjecanju formule 1 u Monacu. Jedan od najbogatijih europljana Philipe Zepter nije mogao prisustvovati porinuću, ali su zato tu bili njegovi ljudi.

Pročitajte i ovo Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini" Jahta Royal Romance Uskoro istječe privremena mjera Ekskluzivne snimke Dnevnika Nove TV: Ruska jahta pod sankcijama isplovila iz trogirskog brodogradilišta

Zadovoljni su s obavljenim poslom bili i kraljevički škverani. Jedna jahta je porinuta druga će se uskoro početi graditi, za potencijalnog kupca brodogradilišta. 'Vlasnik te veličine, tog renomea s takvim ugledom i kapitalom u svakom slučaju je ozbiljan i mi vjerojemo da je on potencijalni budući vlasnik', rekao je Irvin Badurina, direktor brodogradilišta Kraljevica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene