Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno 18 osoba

OBJAVLJEN VIDEO Specijalci u velikoj akciji protiv narkodilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj policijskoj akciji u Srbiji uhićeno je 18 osumnjičenih osoba za dilanje i konzumiranje droge, a među njima je i jedan policijski službenik.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Policija je upala na nekoliko lokacija u Lazarevcu te privodila dilere, pretresani su stanovi dilera sa popisa udruženja 'Sveti Sava', piše Blic.

Uhićeno je 18 osoba s područja Lazarevca, među kojima i jedan policijski službenik. Uhićeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga te neovlašteno držanje opojnih droga.

Zadar: Uhićena šestorka zbog 'dilanja' 400 grama heroina

Udruženje 'Sveti Sava' osnovano je krajem 2012. godine, kada se nekoliko građana Lazarevca odlučilo upustiti u borbu protiv preprodavača droge koji su terorizirali njihov grad, kad su već uvidjeli da policija ne može učiniti mnogo.

Kap koja je 'prelila čašu' bila je kad su u ulazu zgrade u kojoj stanuje poznati lokalni diler vidjeli natpis narkomanima: 'Nema, ali bit će'.

Tada su po gradu oblijepili fotografije dilera, što je izazvalo paniku među preprodavačima droge, koji su se našli na udaru javnosti, ali i policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene