Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gurali ga veslom'

VIDEO Ovako je Vlada opravdala ministrov odlazak na Bali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina doživio kritike zbog odlaska na Bali, u njegovu su obranu stali premijer Zoran Milanović i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić.

Premijer Zoran Milanović i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić danas su na sjednici Vlade opravdali odlazak ministra Tihomira Jakovine na Bali. 'Kad ste se vratili s Balija, inače ja sam vas potjerao, vi niste htjeli ići, vidim da su vam iskopali hotelske račune. To je skupo, takve stvari koštaju, to javnost mora znati. Vidio sam da je bilo prozivke oko troškova. Ministar je tamo izguran veslom. Opirao se tome da ide, ali mi na takvim mjestima moramo biti predstavljeni', kazao je Milanović.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Odluka Ustavnog suda Ministar Malenica: "Milanović je kršio Ustav. On i njegovi jataci ne žele prihvatiti poraz" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

EU: Jakovina može dobiti povrat za kartu na Bali, ali za hotel NE!

Na stranu ministra stala je i ministrica Pusić. 'Najskuplje je ne ići na takve sastanke jer nema nikoga tko će braniti nacionalnu poziciju. A to je skuplje od bilo kakvih putnih troškova. Ne možemo si dozvoliti da nismo na mjestima na kojima se odlučuje o našoj sudbini', rekla je Pusić.

Podsjetimo, prilikom povratka s Balija ministra je dočekala mladež HDZ-a s transparentima na kojima je pisalo 'Dobrodošli s ljetovanja', a kasnije je i objavljen visok trošak puta i smještaja. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene