Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Carpe Diem Beach

VIDEO Porezna zatvorila poznati klub: Moraju platiti 170.000 kuna kazne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Porezna uprava jučer zatvorila popularni klub Carpe Diem Beach na Paklenim otocima, pogledajte što je ekipa Dnevnika Nove TV danas ondje snimila.

Trake upozorenja Ministarstva finacija i Porezne uprave, jedino su što krasi popularni klub Carpe Diem Beach nakon zatvaranja. Plaža je pusta oko kluba, ljudi nema, a klub privremeno zatvoren zbog toga što su inspektori u blagajni zatekli neprijavljenih 120.000 kuna prometa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promjene od 1. rujna Mijenja se Pravilnik o porezu na dohodak: Rastu dnevnice i uvodi se pet neoporezivih primitaka Slika nije dostupna Gradovi prijete kaznama zbog obrazaca Pitali smo Ministarstvo financija i Poreznu upravu: Hoće li se i kako uvesti porez na nekretnine?

>> Novac bez računa: Poreznici ZATVORILI hvarski Carpe Diem Beach

'Zapečatili smo Carpe Diem Beach jer nije ispostavio račune inspektorima prilikom prodaje karata', rekao nam je u ponedjeljak telefonom Goran Kraljević iz Porezne uprave.

Glasnogovornik kluba Nenad Hervatin rekao je kako se radilo o tehničkoj greški te da se u blagajni nije nalazio navedeni višak novca.

'Nije se radilo o višku u blagajni već o računima koji nisu bili fiskalizirani, dakle zbog manjeg tehničkog kvara na blagajni mi smo morali izdavati paragon blokove, odnosno račune koji su ovjereni u poreznoj upravi, a kad je i njih ponestalo pisali smo račune rukom. Međutim, u roku od 24 sata svi su ti računi uredno dostavljeni poreznoj upravi', kaže Nenad Hervatin.

Unatoč tome, Carpe Diem Beach morat će platiti kaznu od 170.000 kuna, a odgovorne osobe po 30.000 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene