Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora u zatvor

VIDEO Ovako je Čačić reagirao na presudu u lipnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvom potpredsjedniku Vlade krajem lipnja mađarski sud u Kapošvaru prvostupanjskom je odlukom odredio uvjetnu zatvorsku kaznu od 22 mjeseca uz rok kušnje od tri godine. Danas, drugostupanjskom odlukom suda, Čačiću je određena zatvorska kazna bez mogućnosti žalbe.

Podsjetimo, Čačić se nakon izricanja presude 29. lipnja obratio novinarima riječima kako je zadovoljan te ponovio kako je uvijek tvrdio da će prihvatiti svaku presudu suda.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Slika nije dostupna U roku od dva mjeseca VIDEO Čačić mora u zatvor, pogledajte kako se držao po izlasku iz aviona

>> VIDEO: Pogledajte kako je Čačić primio presudu

'Od samog početka govorio sam da osjećam ljudsku odgovornost, ali ne i krivnju. Vjerujem da je sud izrekom presude, kao i obrazloženjem potvrdio moje gledište. Na žalost, ono što se dogodilo meni može se dogoditi svakom tko sudjeluje u prometu', rekao je tada Čačić.

U priloženim videima, podsjetite se kako je Čačić prihvatio prvostupanjsku presudu i što je rekao novinarima nakon iste.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene