Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga policiji

VIDEO Diplomat opasno krivudao cestom po Pelješcu, zgrožena vozačica sve snimila

Diplomat je opasno krivudao cestom po Pelješcu i nije se micao automobilima koji su mu dolazili iz suprotnog smjera.

"Nije mi baš bilo svejedno, svašta se moglo dogoditi, to je opasna cesta. Zato sam i nazvala policiju čim sam se zaustavila", ispričala nam je žena koja se u ponedjeljak nekoliko kilometara vozila cestom na Pelješcu od Orebića prema Stonu iza automobila s diplomatskim registarskim oznakama susjedne Crne Gore.

Još se iz daljine vidjelo da nešto nije u najboljem redu s vozačem diplomatskog automobila koji je krivudao tom ionako krivudavom cestom. "Jako se čudno kretalo to vozilo. Vozio je sporo pa bi malo zastao... baš je bilo neobično. Kad sam ga dostigla, vidjela sam da svako malo prelazi u lijevu traku i ne miče se čak ni kad mu naiđe auto iz suprotnog smjera", ispričala nam je žena koja je, u najmanju ruku neobičnu, vožnju i snimila. 

Tijekom desetak minuta vožnje iza ovog vozača naša sugovornica cijelo mu je vrijeme trubila, ali on se na to nije obazirao.

Opasna vožnja diplomata po Pelješcu Opasna vožnja diplomata po Pelješcu (Foto: Čitateljica)

Snimku je ponudila policiji, ali su je odbili. "Rekli su mi da je ne mogu primiti. Ali sam im ipak naknadno poslala nekoliko fotografija", rekla nam je. Na kraju je snimka osvanula na profilu Prometne zgode i nezgode na Facebooku. Korisnici su u komentarima uglavnom sugerirali da se diplomat malo zanio s pelješkim vinima.

Pročitajte i ovo Pronađene igle i šprice u parku - 5 nije prvi put FOTO Zagrebački park iz noćne more! Djeca su se igrala, a oni se skrivali među čempresima

Je li tome doista bilo tako, pokušali smo provjeriti u dubrovačko-neretvanskoj policiji, kojoj smo upit poslali još ujutro, no do kraja radnog vremena nisu nam odgovorili. 

Prema registarskim oznakama može se zaključiti tek da je riječ o automobilu nekog diplomatskog predstavništva u Crnoj Gori. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene