Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam mjeseci istraživanja

VIDEO: Najbolja hrvatska tajnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sedam mjeseci istraživanja i opsežnih provjera danas su proglašene najbolje hrvatske tajnice.

Izbor je organizirao poslovni savjetnik, a najbolje tajnice izabralo je petero tajnih kupaca i tri člana žirija. Snježana Studen je hrvatska najtajnica, u poslu je šest i pol godina, a koliko je kvalitetna dokazuje i promaknuće koje ju je baš nedavno razveselilo.

Pročitajte i ovo BiH parlament , Ilustracija ZA LISTOPAD Raspisani izbori u BiH: Protiv te odluke glasao samo jedan član od hrvatskih članova izbornog povjerenstva Slika nije dostupna Atraktivna dužnost Mjesto koje nitko ne želi: Četvrti put objavljen poziv za izbor šefa povjerenstva, pogledajte uvjete

'Nakon što sam promovirana i dobila novo radno mjesto dobila sam ovo priznanje za svoj rad u posljednjih šest godina što mi je velika čast i zadovoljstvo, jer znači da se moj trud i ulaganje u samu sebe isplatilo', rekla je Snježana.

'Tajnica je jedan od stupova svake tvrtke'

Njezin direktor tvrdi da je tajnica jedan od stupova svake tvrtke. 'Ja sam vrlo zahtjevan direktor, ne da sam strog, ali zaista tražim puno u radu, sad tek vidim njezine vrijednosti i ponosan sam. Upućena je u sve jer sva korespondencija ide preko nje, prema tome jedna vrlo, vrlo važna karika u tvrtki, ne samo u mojoj nego u svakoj', rekao je Snježanin direktor.

Sigurni smo da su ponosni i nadređeni Ane Brlek, 3. najjtajnice. Nagrađene tajnice slažu se u tome koje su osobine najvažnije u njihovom poslu. 'Ljubaznost i rad na sebi, znači ono što radiš da znaš o čemu govoriš', rekla je Ana. 'Ljubaznost i komunikativnost na prvom mjestu, odanost poslu i direktoru, kolegama', rekla je najtajnica Snježana.

A postati najtajnica nije jednostavno, tajno se provjerava profesionalnost, ljubaznost, ažurnost. 'Pošaljemo mail, pa gledamo u kojem razmaku će one odgovoriti na mail, kolika je njihova gramatička pismenost, jesu li ljubazne u mailu, isto tako u telefonskom pozivu, koliko su ljubazne, da li se odmah jave na telefon, da li koriste dijalekte', rekao je organizator izbora.

Biti poslovna tajnica nije lagan posao, direktori priznaju - tvrtke bi bez tajnica bile kao brod bez kormilara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene