Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasan smrad se širi

VIDEO: Na njivu mu istovario 50-ak mrtvih svinja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josipu Jurkoviću život je zagorčao susjed, vlasnik farme svinja. Na njegovu je njivu dovezao pedesetak uginulih životinja koje su ondje stajale danima.

U strahu od linča vlasnik farme strvine je zakopao, no one su i dalje prijetnja lokalnom stanovništvu.  Osim neopisivnog smrada, Josipova je njiva postala i potencijalni izvor zaraznih bolesti pa strahuje da na njoj neće moći zasaditi orahe koje je planirao ekološki uzgajati. Odmah su krenula i susjedska prepucavanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velik udarac za svinjogojce Počela je najveća eutanazija svinja: Usmrtit će ih se 517 Stanje svinjskog mesa na tržištu - 5 uvozno ili domaće Bliže se blagdani, hoće li biti svinjetine i po kojoj cijeni?

'Navodno da je veterinar rekao da su uginule od upale pluća, ali to nije prvih 50 životinja. To se već deset godina radi, katastrofa!', rekao nam je Josip Jurković, vlasnik zemljišta.

Milan Ćulibrk, vlasnik farme, pak kaže kako svi to rade i kako je to sasvim normlano, ali da se ovim putem na njih vrši pritisak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene