Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Visoka modna napetost'

VIDEO: Mesić dobio ozbiljnu ulogu u filmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se našao u dokumentarcu o Plavom orkestru, bivši predsjednik Stjepan Mesić i dalje plovi glumačkim vodama.

Pala je prva klapa filma u kojem glumi bivši predsjednik Stjepan Mesić. Uloga u filmu Filipa Šovagovića - Visoka modna napetost nije mu prvo glumačko iskustvo. Još kao student glumio je ustašu u jednom filmu, a često je i statirao. Novi film snima se na otoku Hvaru, a Mesić zapravo i ne mora glumiti - on je predsjednik koji je na otok pobjegao od pritiska javnosti. Mještanima pokušava pomoći u podizanju nataliteta.

Pročitajte i ovo Otočić Galešnjak u Pašmanskom kanalu Katastrofa Otočić s razglednice na meti bespravne gradnje: Netko uz obalu Galešnjaka gradi pristanište Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Bivši predsjednik ispričao nam je i sličnu stvarnu priču sa Suska, gdje mu je svećenik objasnio kako su problem s manjkom djece riješili tako da su 'doveli Bosanca s obitelji na otok'.

Radnja Šovagovićevog filma je smještena u fiktivno selo, a načelnika glumi Goran Navojec. Od glumačke ekipe Mesić je primio same komplimente. Kao i pravi glumac, primit će honorar od nekoliko tisuća kuna. Smatra kako bi mu publika mogla zamjeriti jedinu lošu frizuru u filmu. 'Visoka modna napetost' imat će premijeru krajem godine, a prikazivat će se i u malim mjestima u putujućem kinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene