Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Javljanje uživo

VIDEO Maškare izljubile reportera Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se javljao uživo u vijesti Nove TV s karnevalske povorke u Rijeci, reportera Marka Balena, izljubile su maškare.

Tijekom izvještavanja s Riječkog karnevala, na kojem sudjeluje više od 10.000 maškara, reportera Nove TV Marka Balena izljubile su maškare.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

U velikoj povorci, osim 10.000 maškara, prolazi i više od 80 maštovitih i šarenih alegorijskih kola, koji su točno u podne krenuli središtem Rijeke i Korzom.

Rijeka: Krenula velika povorka s više od 10.000 maškara!

Velika međunarodna karnevalska povorka jedan je od najvažnijih događanja tijekom Riječkog karnevala, s najviše sudionika, a predstavlja i veliko finale karnevalskih događanja u Rijeci. U povorci sudjeluje 117 maskiranih skupina od kojih je veći dio, osim kreativnih i originalnih maski, mjesecima pripremao i alegorijska kola, koja također prolaze Korzom.

Kada i zadnja karnevalska skupina prođe riječkim korzom slavlje će se nastaviti do kasnih noćnih sati jer ipak samo jednom je godišnje karneval.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene