Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz perpektive Britanca

VIDEO Kako pronaći ženu za seks u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva Britanca koja daju savjete dečkima kako osvojiti ženu, ljetos su bili u Hrvatskoj i snimili video kako doći do intimnog trenutka s Hrvaticom.

Britanac Eddie Hitchens, autor videa kaže kako je tjedan dana bio u Hrvatskoj te da se ondje želio opustiti i odmoriti, ali... Hrvatice su prezgodne da bi propustio priliku i pokušao ih osvojiti'.

Pročitajte i ovo Taylor Swift - 4 Važno upozorenje Postala je žrtva zbog svoje iznimne popularnosti, ali problem je puno dublji: Na meti su posebno žene i djeca Ilustracija Prevencija kao ključ Svaki treći dan od raka maternice umre jedna žena: Porazna činjenica jer može ga se spriječiti i liječiti

'Hrvatice su seksi. Općenito su visoke i vitke, mediteranske puti, smeđih očiju i smeđe kose, iako ima i plavuša. Većina Hrvatica su ženstvene i seksi s lijepim okruglim stražnjicama. Lako nadmašuju turistkinje u svojoj zemlji. U pravilu su drage i pristojne. Čak i kad vas odbijaju', rekao je Eddie.

U više je navrata opisao kako Hrvatice nisu 'lake'. 'Dobit ćete puno odbijenica, jer većina lokalnih cura ima dečke. Lokalne djevojke imaju reputaciju koju moraju sačuvati, pa ćete teško dobiti seks na jednu noć', primijetio je Eddie te pohvalio poznavanje engleskog jezika u Hrvatskoj.

Policija ih uhitila zbog pijane vožnje, a oni im se poseksali u službenom vozilu

'Iako tamo žive anglofili, nemojte misliti, da je to što ste iz Engleske ili SAD-a dovoljno. Morate dobro odraditi igru. Hrvatska je dio EU, pa cure neće skočiti na vas radi britanske putovnice ili zelene karte', napominje Eddie, ponavljajući kako Hrvatice ne žele biti poznate po tome da nasumično spavaju s turistima.

Osim djevojaka, nahvalio je i izgled hrvatskih muškaraca. 'Hrvatice su zgodne, a niti muškarci nisu zapušteni. Većini teretana nije strana. Mnogi su 'isklesani' i izgledaju prilično alfa. U dobroj formi su čak i stariji oženjeni muškarci koji imaju djecu', kaže Eddie, dodajući da je životni stil u Hrvatskoj mnogo zdraviji.

Izbjegavajte klubove, napominje autor. 'U klubovima svi izgledaju nesretno jer znaju da kući idu sami', poručuje.

'Budite oprezni kada pristupate djevojkama u baru jer mnoge su maloljetne. Sve puštaju u barove i ne traže osobne iskaznice, pa morate sami procijeniti je li ona odrasla osoba ili dijete', napominje Eddie.

Osvrnuo se i na Zrće s kojim nimalo nije oduševljen. 'Zrće je jebeno grozno. Izbjegavajte ga kao kugu. Vruće Hrvatice tamo su zamijenjene prosječnim turistkinjama u japankama', ističe.

Na kraju zaključuje kako su unatoč izazovima, Hrvatice vrijedne truda, a lakše ih je upoznati u Zagrebu nego na obali, jer je obala krcata ženama iz drugih zemalja.

Eddie s prijateljem vodi internetsku stranicu koja savjetima pomaže muškarcima da pristupe ženama i započnu vezu ili samo flert. Osim tekstovima koje ondje objavljuju, savjete nude i snimajući videa te organiziranjem seminara za što bolje snalaženje muškaraca u ženskom svijetu.

Kako Eddie vidi Hrvatsku i njezine stanovnike pogledajte u priloženom videu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene