Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karikatura nas nasmije

VIDEO: Kako karikaturisti ljute političare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije samo 5 godina, cijeli svijet se digao na noge zbog jednog njihovog danskog kolege.

Isti je u jednim lokalnim novinama izradio karikaturu proroka Muhameda. Neredi i prosvjedi protiv Danske izbili su u svim islamskim zemljama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštećen državni proračun "Srećko" oduzeo 93 automata za sreću Slika nije dostupna Podijeljeno 50 milijuna kuna Za njih nema krize: Najviše novca ide stranci...

Na sreću, naši karikaturisti, svojim radom nisu izazvali takav kaos, no njihov rad rijetko ostane neprimjećen. Većinu nasmije, druge razbjesni. Najčešće političare, njihovu najveću inspiraciju!

I oni su se nekima zamjerili svojim radom tako da probušenih guma, cenzure, pa i prijetnje smrću ni njima nisu nepoznanica.

Neki od najpoznatijih hrvatskih karikaturista sebe drže kritičarima I komentatorima hrvatske javnosti. Tekstom i slikom, ponekad na suptilan, a ponekad i na vrlo očit način govore ono što mnogi misle.

Kako sve hrvatski karikaturisti ljute političare i otkud im inspiracija da nas nasmiju pogledajte sutra navečer na programu Nove TV u magazinu Provjereno u 22 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene