Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobacio premijeru Milanoviću

VIDEO Kako je Jandroković nasmijao sabornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jandroković se nakon pitanja upućenog premijeru zadovoljno smješkao, a u Saboru je nastala graja koju je potpredsjednik Sabora prokomentirao riječima 'Kakav komentar takva i reakcija sabornice'.

Premijer Zoran Milanović odlučio je napustiti sabornicu dok je Gordan Jandroković izražavao nezadovoljstvo odgovorom koji je na njegovo pitanje dao ministar Siniša Hajdaš Dončić.

'Idete kod predsjednice Kolinde možda', dobacio mu je Jandroković. I dok se HDZ-ov saborski zastupnik zadovoljno smješkao, nastala je prava graja među zastupnicima.

Pročitajte i ovo Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

'Kakav komentar takva i reakcija sabornice', komentirao je potpredsjednik Sabora Nenad Stazić.

Premijer Milanović u Sabor je došao na aktualno prijepodne gdje je s dijelom ministara odgovarao na zastupnička pitanja. Što je zanimalo zastupnike zastupnici pročitajte OVDJE.

A podsjetimo i zbog čega je došlo do Jandrokovićeve ironične upadice. Premijer i šef SDP-a Zoran Milanović je, naime, odbio doći na Pantovčak razgovor s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović o stanju u državi.

Zašto Zoran Milanović uporno ne želi doći na Pantovčak?

Sastanka je bio predviđen za utorak u 9 sati, ali već je i prije samog termina bilo poznato da predsjednik SDP-a neće doći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene