Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljepote naše zemlje

VIDEO Koja reklama za Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući jednom poznatom Nijemcu, Prinzu Marcusu von Anhaltu i dotičnom Anti Hrvatska je dobila genijalnu reklamu na Facebooku. Pogledajte video koji će vam izmamiti osmijeh na lice...

 

 
Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati

Ljepote hrvatske obale toliko su fascinirale Nijemca Marcusa, koji je inače rado viđen gost njemačkih televizijskih showova, da je na svom Facebooku objavio petominutni video o aktivnom odmoru u Hrvatskoj. Dotičnom Anti u poruci je zahvalio na videu.

Na svojoj web stranici Marcus navodi kako je rođen u imućnoj obitelji koja je u jednom trenutku i bankrotirala, ali da ga to nije obeshrabrilo da uspije u životu. Danas je uspješan biznismen.

Energičan, zanimljiv, aktualan i nadasve primamljiv video brzo se dijeli društvenim mrežama i svega nekoliko sati vidjelo ga je više stotina tisuća ljudi.

'Ljeto može doći! Hrvatska je san!', napisao je Marcus.

Odlična promocija za Hrvatsku, baš u skladu s novim sloganom Hrvatske turističke zajednice: 'Hrvatska puna života' - pokazuje da ljepote Jadrana mnogi turisti upravo tako vide.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene