Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sramota za Hrvate u Švicarskoj'

VIDEO: Hrvatski navijači izazvali velike nerede u Švicarskoj. Policija morala koristiti vodene topove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelji iz Švicarske javili su nam za velike nerede koji su se dogodili sinoć nakon utakmica između Hrvatske i Španjolske te Italije i Irske.

Poslije utakmice sa Španjolskom u Luzernu je došlo do teških sukoba s policijom koja je morala upotrijebiti čak i vodene topove.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Barbara Štrbac, reporterka Nove TV Dnevnik Nove TV u Ateni Barbara Štrbac otkriva što dalje čeka uhićene Hrvate u Grčkoj: "To je ovdje vrlo ozbiljno kazneno djelo"

'Ovo je velika sramota za sve Hrvate u Švicarskoj i za našu cijelu naciju. Svi švicarski mediji izvijestili su o velikoj sramoti hrvatskih navijača', javio nam je naš čitatelj iz Švicarske.

'Nažalost, navijači u Luzernu su nas razočarali. Bilo je previše napeto među navijačima iz Hrvatske, Španjolske i Italije. Letjele su stolice, boce, a policije je bila svugdje', javila nam je Manuela iz Luzerna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Fac ebooku i Twitteru . Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene