Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik Krsnik tvrdi

VIDEO: 'Hrvatska mora zatražiti Purdino izručenje i Srbija ga treba odobriti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Tihomira Purde, Krešimir Krsnik u Osijeku je pokušao doći do spisa u vezanih za cjelokupnu situaciju u slučaju Purda. Prema riječima odvjetnika do spisa u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku nije uspio doći.

Novinarima je Krsnik rekao kako se još nije upoznao s njegovim slučajem. Kaže kako je spis tek jučer stigao u Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku te kako oni nisu ovlašteni u ovom trenutku davati bilo kakve informacije o tome.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahtjev za izručenjem Purdin odvjetnik: Odluku suda očekujem za desetak dana Slika nije dostupna Spis stigao u ŽDO Osijek 'Hrvatska će se o Purdi očitovati do 23. siječnja'

>> Grbić: Purda je za nas slobodan čovjek

'Ono što sam uspio shvatiti jest da je tek došao preslik spisa', dodao je krsnik. Objasnio je i koji bi trebali biti sljedeći pravni koraci. Hrvatska bi, kaže trebala zatražiti progon, a Srbija bi ga trebala odobriti.

'U tom trenutku bi sudbina mojeg klijenta bila riješena. Sve dalje bila bi špekulacija', zaključio je Krsnik. Dalje od navedenog nije htio komentirati. Istaknuo je da ukoliko se situacija krene rješavati na upravo spomenut način, kako svojeg klijenta očekuje ubrzo u Hrvatskoj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene