Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iako nema snijega

VIDEO Goranska idila kao savršen bijeg za doček Nove godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorski kotar omiljeno je odredište mnogih upravo tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. Iako se najviše gostiju očekuje tijekom vikenda, već sada mnogi uživaju u goranskoj idili.

Doduše, snijega gotovo da više i nema, ali snijeg nije jedino što ih privlači. Prekrasna priroda i svjež zrak pravi su aduti za bijeg iz gradske vreve.

Pročitajte i ovo Spektakularan vatromet u Londonu (Foto: AFP) Cijeli svijet odbrojavao sekunde Raskošni vatrometi i opće veselje obilježili ulazak svjetskih metropola u novu godinu Slika nije dostupna Sretna Nova! Slavlje do sitnih noćnih sati: Zagreb je ušao u 2019. godinu uz vatromet, veselje i niz koncerata

>> Novogodišnje odluke: Samo na papiru ili...

Šetnica uz jezero Bajer, pa još okupana suncem, nema boljega načina za provesti ugodno prijepodne. No nešto ove godine ipak nedostaje. Snijeg. 'Da, nije isto. Totalno drugačije', kaže Riječanka Alison.

Snijeg se otopio u gotovo cijelom Gorskom kotaru no mi smo uspjeli pronaći barem jednu snježnu oazu. Begovo Razdolje još kako tako odolijeva južini.

A za goransko su se skijanje i posebno pripremili Istrijani. 'Ovo su retro skije koje trpe kamenje, travu, svašta trpe', kaže Puležan Niko.

Sa snijegom je uvijek ljepše, no može se i bez njega. Za sve goste Gorani su spremili mnogobrojna iznenađenja. Od bakljade na jezeru do tradicionalnog ispraćaja stare godine u podne. Nešto slobodnih mjesta još se može pronaći, a obećavaju zabavu za pamćenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene