Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nismo se nadali nikome'

VIDEO Evo kako su liječnici višečlanoj obitelji uljepšali Božić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i četvero djece iz Ivanca koji su prije šest mjeseci ostali bez oca i supruga, stradalog u šumskim radovima, prigodom blagdana počašćeni su velikom ljudskom gestom Doktorskog nogometnog kluba.

Ortopedi, kirurzi, ginekolozi, psihijatri, stomatolozi – svi su odlučili da obitelj Cvjetković više neće oskudjevati ni u čemu. Darovali su im 5.000 kuna u hrani i novcu. Ponudili su im i medicinsku pomoć te obećali sagraditi novu kuću. Ovakva gesta posebno je dirnula ukućane koji se, kako su kazali, nisu nadali nikome.

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo"

Zabrinjavajuće brojke: Raste broj siromašnih

Kuća u kojoj žive stara je preko trideset godina. 'U dvije prostorijice živimo. U njima boravimo i spavamo, kad je hladno nije lako', kazala je Marina Cvjetković. Četvero djece bez oca je ostalo prije pola godine.

'Strašno nas je dirnulo. Mi smo se zato odlučili na ovaj korak, to je jedan mali poklon s naše strane', kazao je liječnik Milan Milošević. Biti u takvim rukama, poželio bi svatko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene