Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjednici pokazali što misle

VIDEO: Zeleni Bajiću donijeli WC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktivisti Zelene akcije i Prava na grad danas su organizirali prosvjednu akciju prilikom koje su donijeli moblini WC ispred zgrade DORH-a.

Ispred zgrade DORH-a aktivisti su donijeli dva eko-zahoda i formirali dva reda držeći u rukama rolice toaletnog papira s naštampanom rečenicom: 'Neka institucije pravne države rade svoj posao'. Među njima bili su Urša Raukar, Vilim Matula i drugi.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Dvije kriminalne skupine Svi detalji velike akcije USKOK-a zbog ilegalnog uvoza luksuznih vozila: Među kupcima sportaši, poduzetnici i odvjetnici Slika nije dostupna Borba protiv Horvatinčića Pravo na grad: Veličina prevare na Srđu je 30 puta Varšavska

Ovu prosvjednu akcijcu su izveli kako bi upozorili na upitnu vjerodostojnost vlastodržaca te neučinkovitost institucija u rješavanju 'slučaja Varšavska' i sličnih u Splitu, Dubrovniku i u drugim gradovima te ih potaknuli da se 'konačno počnu neselektivno baviti svim slučajevima, a ne samo političkim mrtvacima'.

'Akciju smo organizirali kako bismo komentirali uobičajenu poštapalicu naših političara i vlastodržaca 'neka institucije pravne države rade svoj posao' i naumili smo svakome tko u budućnosti to bude upotrebljavao pokloniti toalet papir", kazao je Teodor Celakoski iz Prava na grad u izjavi novinarima ispred DORH-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene