Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Do posla kroz tri županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Put na posao i s posla, većini je najgori dio dana. Mnogi koji žive samo nekoliko kilometara od radnoga mjesta na put troše i po sat-dva. No gotovo 90 tisuća ljudi na posao iz mjesta stanovanja putuje u drugi grad.

Zagrepčani, ali i stanovnici svih većih gradova, najbolje znaju koliko vremena i živaca gube u čestim gužvama i zastojima. No koliko tek vremena potroše oni koji na posao putuju iz drugog grada. Takvih je na desetke tisuća u Hrvatskoj. 

Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Je li vrijeme za kišobrane ili suncobrane? Detalje otkriva meteorolog Darijo Brzoja Iskustvo koje mijenja život! Pokrovitelj Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj DiscoverEU: Nina je jedna od onih koji su iskoristili besplatno putovanje vlakom za mlade u Europskoj uniji

29-godišnji Dino svaki dan u Zagreb dolazi iz Čakovca. Ustaje u 5 sati, kao i 37-godišnja Zvjezdana koja vlakom putuje iz Svetog Ivana Žabnog. Oboje, svaki dan provedu najmanje tri sata u dolasku i odlasku s radnog mjesta. 

37-godišnji Željko, iako na posao putuje iz Karlovca u Zagreb, treba mu svega sat vremena.  

No bez obzira na duga putovanja do posla oni misle da su zapravo u prednosti u odnosu na njihove kolege koje žive u Zagrebu. Naime, život u manjim gradovima znatno je jeftiniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene