Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I toga ima

VIDEO Direktor tvrtke zasukao rukave i s radnicima brao salatu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor koji pomaže radnicima u polju rijetko se viđa. Novi direktor posrnulih Kaštelanskih staklenika je jedan od njih i na taj način pokušava izvući tu tvrtku.

Vrijeme je berbe, radnika u proizvodnji nedostaje, a odmaže i zastrašujuća brojka da je 28 posto djelatnika na bolovanju. Stoga su u pomoć pozvani oni zaposleni u nabavi, upravi, računovodstvu, a pridružio im se i sam direktor.

Pročitajte i ovo Baranjska začinska paprika Baranjsko zlato Još nije ni pobrana, a već je prodana: Uskoro će je mnogi tražiti za svoje delicije Krumpir - 2 Manjkat će ga Od jela za sirotinju do luksuza! Cijena ove namirnice porasla u nebo: Poskupljenje gotovo za 117 posto

Uz direktora je zasukala rukave i tajnica, ali i još neke kolegice iz ureda. 'Meni su dali da nosim kašete ili da slažem salatu pošto treba obrati određenu količinu i tako da ja baš nisam stručna u tome, ali drago mi je pomoći. Ne samo njima, pomažemo samima sebi na ovaj način', kazala je Dragana Arapović, tajnica uprave.

>> Evo na kojim poslovima radnici najviše mrze svoje šefove!

Radnice u proizvodnji kažu treba im pomoć, a nove kolege trebaju prvo naučiti. 'Ovo su prvi koraci, a drugi koraci su već bolji. Kao i dijete kad krene u prvi razred, nadam se da mogu', kazala je Davorka Vukman, radnica u proizvodnji.

Iz ureda u staklenike, direktor je pozvao radnike kako bi se uštedjelo dok je tvrtka u lošem stanju i fazi restrukturiranja. 'Nama konstantno u proizvodnji nedostaje djelatnika, do sada su se za ove poslove angažirali sezonci. Međutim, kako je tvrtka u stanju u kojem je, mi smo odlučili više ne angažirati sezonce jer oni, normalno, i dodatno koštaju, pa smo odlučili da ćemo to napraviti sami', kazao je Marijo Paladin, direktor Kaštelanskih staklenika.Tako bi mogli uštedjeti 300 do 400 tisuća kuna.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene