Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko će prije

VIDEO: Čime je Kajin zabezeknuo Šeksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest iz Srbije o vukovarskom branitelju Tihomiru Purdi zastupnicima u Saboru je otkrio Damir Kajin. On je tijekom rasprave o subvencioniranju kamata na kredite obavijestio kolege iz Sabora da je Srbija odustala od kaznenog gonjenja Tihomira Purde.

'Samo jedna informacija, ne znam da li znate, srbijansko Tužiteljstvo je odustalo od kaznenog progona Purde, Janjića i Maslova. Mali dan za Purdu, Janjića i Maslova, ali veliki za srpsko pravosuđe. Predsjednik države, Vlada, prosvjednici, svi su bili u pravu da dokaz pribavljen torturom ne može biti dokaz', rekao je Kajin i svojim istupom zabezeknuo predsjedavajućeg Vladimira Šeksa. Na Kajinove riječi Vladimir Šeks je samo prokomentirao 'O, Bože'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekršio statut Kajin je i službeno izbrisan iz evidencije članstva IDS-a Slika nije dostupna Bez Jakovčića SDP uz Kajina, on zadovoljan

Na sve se nadovezao i HDZ-ov zastupnik Jerko Rošin. 'Kao repliku mogu reći da kolega Kajin rijetko kada govori o onome što je predmet rasprave', rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene