Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitke!

VIDEO: Četvorke slave prvi rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par jednojajčanih blizanaca iz Velike Gorice prije godinu dana raznježio je cijelu Hrvatsku. Danas slave svoj prvi rođendan. Posjetili smo ih i provjerili koliko su narasli i kako su se snašli prvu godinu.

Četvorke Lovro, Ema, Filip i Lana stariji su točno za jednu godinu. Za svoj prvi rođendan dobili su i tortu. Čestitke stižu sa svih strana. Uz živahne mališane njihovim roditeljima nikada nije dosadno, a iako su jednojajčani blizanci, svatko već sada pokazuje čemu je skloniji. 'Lovro voli kamione, aute, Filip voli balone, lopte, Lana je onako istražitelj, prva istraži, nađe, a Ema se voli šaliti, smijati, kad se krene smijati ne zna stati', ispričala je njihova majka Zvjezdana Vrbetić. Kratak predah i odmor roditeljima je kada njihovi mališani gledaju najdraži im crtić. No, vrlo brzo nastavljaju dalje. Uslijedili su i prvi koraci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritika SDP-a 'Kosor je vrhunska zapisničarka, ali je nedorasla za premijerku' Slika nije dostupna Godina dana Jadranke Kosor 'Najbolji potez Jadranke Kosor još uvijek se nije dogodio'

Pomoć baka i djedova je nezaobilazna. Svakog dana oni su sa svojim unucima. Mališani su stalna atrakcija, gGdje god se pojave. 'Svi su znatiželjni, gledaju koliko su narasli, kako izgledaju, pitaju kako s njima', rekla je Nada Vrbetić, baka četvorki. Troškovi za četvorke su veliki, a najveći izdatak su pelene. 'Mjesečno s nekim povećanim režijama, sa svim stvarima za njih treba nam oko osam do deset tisuća kuća', kaže otac Damir Vrbetić. Četvorke nije lako odgajati, ali jedno je sigurno, oni će uvijek imati nekoga za igru i druženje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene