Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek u bolnici

VIDEO: Berlusconi zbog napada odgodio sve obaveze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici su izjavili kako će Silvio Berlusconi u bolnici najmanje biti do danas poslije podne, a zbog ozljeda će otkazati sve svoje političke obaveze tijekom božićnih blagdana.

Paolo Bonaiuti, Berlusconijev glasnogovornik, ispred bolnice je rekao kako će talijanskom premijeru naviknutom na obaveze teško pasti tako dugačak period bez posla. Dodao je kako će Berlusconi boraviti u svojoj rezidenciji u Arcorei, piše APTN. Berlusconija je jučer popodne u bolnici posjetila 39-godišnja kći iz prvog braka, Marina Berlusconi.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

>> Berlusconi: Hvala pristašama, ljubav pobjeđuje

Silvio Berlusconi napadnut je u nedjelju u Milanu dok je u građanima dijelio autograme. Napadač Massimo Tartaglia udario je Berlusconija minijaturnom replikom milanske katedrale i slomio mu dva zuba i nos te rasjekao usnicu. Berlusconi je zadnjih mjecesi punio medije svojim privatnim aferama, odnosno seksualnim skandalima. U njegovu obranu stala je i negova kći te se obrušila na medije koji nemilosrdno mjesecima razapinju njezina oca i pišu u njegovom seksualnom životu.




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene