Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Za bolje odnose

VIDEO: Bajić se pridružio Brammertzu na Brijunima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni haški tužitelj Serge Brammertz, koji uskoro Vijeću sigurnosti treba dati završnu ocjenu o napretku Hrvatske, stigao je na Brijune. Tamo će se sastati s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem, ali i tužiteljima iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Radi se o 5. regionalnoj konferenciji tužitelja.

'Razgovarat ćemo i u preuzimanju dokumentacije iz haškog tužiteljstva, a sve je vezano za izlaznu strategiju', poručio je Bajić.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo"

Na skupu, koji će biti zatvoren za javnost, očekuje se dogovor između državnih odvjetništava oko otklanjanja administrativnih prepreka što bi omogućilo efikasnije obavljanje posla.

>> Brammertz i tužitelji na Brijunima, slijedi dogovor o ratnim zločinima

'To je jako dobra prilika da podijelimo dobra i loša iskustva. Vidjeli smo u protekloj godini da još postoji opasnost od vođenja paralelnih istraga i da još uvijek povremeno postoji problem komunikacije između pravnih institucija zemalja u regiji', rekao je Brammertz.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene