Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti milenijski skok

VIDEO: 1500 ljudi skočilo s rive

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadrani i njihovi gostiju sudjelovali su u milenijskom skoku s rive.

Usprkos oblačnom vremenu i hladnom moru na skoku se okupilo 1500 sudionika. Četvrtu godinu za redom velik broj domaćih, ali i stranih skakača uživa u ovom jedinstvenom događaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Svaki skakač sudjelovanje u Milenijskom skoku platio je simboličnih 20 kuna, a prihod ide vrtiću Latica za djecu s poteškoćama u razvoju.

Čak ni tmurno nebo nad Zadrom, a još hladnije more nije obeshrabrilo skakače, a skakali su svi, od najmlađih do veterana,a bilo je i onih hrabrih koji nisu čekali samo organizirane skokove.

Četvrti milenijski skok podržali su i brojni poznati, no tek se mlada pjevačka zvijezda Marko Tolja odlučio skočiti u hladnu vodu. Milenijski skok već je sad zadarska tradicija, a dugačka riva prekratka za sve koji žele sudjelovati.

Malo skokova, malo glazbe i puno zabave, a rezultat je fotografija koja će kao turistička promocija zasigurno obići svijet.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene