Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Na Viberu pratite i DNEVNIK.hr

Viber lansira novo, zabavno i brzo sučelje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada će vam za slanje fotografije ili videa putem Vibera biti dovoljna samo tri dodira. Dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu sada je zahvaljujući novom sučelju još brže i bolje!

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 800 milijuna korisnika širom svijeta,  lansira zabavno i brzo sučelje koje će dodatno pojednostaviti njegove najpopularnije komunikacijske značajke. To je rezultat temeljite analize povratnih informacija korisnika i promatranih navika koje su nadahnule najnoviji redizajn aplikacije.

Pročitajte i ovo Mirko Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Afera WhatsApp Kovač: "Sloboda govora ustavna je kategorija, ali širenje mržnje je kažnjivo" Naljepnica za Viber 7/1 (Foto: Dnevnik.hr) ''ovdje je 7/1'' Banjolučane razbjesnila naljepnica na Viberu: ''Promoviraju žene kao robu koja je u ponudi turistima''

Korisnici Vibera sada će moći poslati fotografiju ili video sa samo tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka koje je prethodno trebalo poduzeti kako biste podijelili neki sadržaj.

Ova inovacija dolazi s potpuno novim izbornikom, ističući najvažnije značajke koje svaki korisnik traži. To uključuje - za iOS: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju/video, crtaj – te za Android: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju, snimi video. Dodatne mogućnosti, kao što su „pošalji datoteku“ ili „pošalji lokaciju“, nalazit će se u sklopu dugmeta „Više“.

Počevši od danas, novo, glatko sučelje omogućit će korisnicima dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu, na brži i izražajniji način. Pogledajte odmah ove nove, odlične značajke na Viberu i učinite vizualnu razmjenu poruka onoliko izravnom koliko to želite!

Na Viberu pratite i DNEVNIK.hr - dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene