454274
454274
454274
454274
454274

Viber lansira novo, zabavno i brzo sučelje!

  • , 20.10.2016., 16:33
  • Autor:
  • komentara

Sada će vam za slanje fotografije ili videa putem Vibera biti dovoljna samo tri dodira. Dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu sada je zahvaljujući novom sučelju još brže i bolje!

 
 
 
 
Dnevnik.hr na Viberu
Dnevnik.hr na Viberu

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 800 milijuna korisnika širom svijeta,  lansira zabavno i brzo sučelje koje će dodatno pojednostaviti njegove najpopularnije komunikacijske značajke. To je rezultat temeljite analize povratnih informacija korisnika i promatranih navika koje su nadahnule najnoviji redizajn aplikacije.

Korisnici Vibera sada će moći poslati fotografiju ili video sa samo tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka koje je prethodno trebalo poduzeti kako biste podijelili neki sadržaj.

Ova inovacija dolazi s potpuno novim izbornikom, ističući najvažnije značajke koje svaki korisnik traži. To uključuje - za iOS: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju/video, crtaj – te za Android: izbornik naljepnica, galeriju fotografija, snimi fotografiju, snimi video. Dodatne mogućnosti, kao što su „pošalji datoteku“ ili „pošalji lokaciju“, nalazit će se u sklopu dugmeta „Više“.

Počevši od danas, novo, glatko sučelje omogućit će korisnicima dijeljenje omiljenih naljepnica, fotografija i videa s prijateljima i obitelji na Viberu, na brži i izražajniji način. Pogledajte odmah ove nove, odlične značajke na Viberu i učinite vizualnu razmjenu poruka onoliko izravnom koliko to želite!

Na Viberu pratite i DNEVNIK.hr - dovoljno je da nas dodate putem linka http://chats.viber.com/dnevnik.hr , ili da u samoj aplikaciji pod public chat u tražilicu upišete DNEVNIK.hr i zapratite nas.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se